July 14, 2008

Tidakkkkkkkkkk..........aku benci kau......

Ni kisah benar aku, harap dapat aku berkongsi dengan pembaca2 d blog aku ni, pertama sekali aku nak minta maaf pasal lama dah tak update blog aku ni, bukan nya tak mahu, tp saja je nak tenangkan pikiran......
Kisah ni bermulanya pada 27.06.08 Di mana aku mengambil awek aku di airport, walhal aku kerja ari tu, tp aku pergi jugak ke airport dlm kul 7 mcm tu, awek aku tu dah cuti selama seminggu, apa lagi, aku pun cuti jugak selama seminggu, mcm2 program aku dah rancang, jadi aku nak bawa dia ke bintulu.adik angkat aku kawin, kat situ mcm2 aku layan kerenah dia, tp apa yang nak aku bg tau dia memang baik hati, seminggu d situ byk kenangan manis aku dengan dia, balik dia d tempat asal dia, dia bagi mesej yang dia nak minta PUTUS........alasan nya dia nak jadi sahabat je, walhal aku tahu alasan dia kerna dia dan kawan aku ada hubungan, ..... tp
aku terima kenyataan ni sebab tak guna nak memanjang lagi kisah ni, apa pun aku memang BENCI sikap dia....tp sekarang ni aku boleh terima hakikat yang dia kawan aku......

(1 unread) Yahoo! Mail, hariuddin04

(1 unread) Yahoo! Mail, hariuddin04